Traditie & Vernieuwing

Over ons

Uw verzekeringsteam altijd aan uw zijde


U wilt toch ook persoonlijk advies en goede verzekeringsproducten? Perfect op maat van uw situatie? Onze klanten getuigen van onze correcte en persoonlijk aanpak met gericht advies en oplossingen op maat. We staan altijd aan uw zijde!

Traditie en vernieuwing in verzekeringen


Vandaag kan Burms Verzekeringen bogen op een familiale traditie in verzekeringen en beleggingsproducten. Zaakvoerder Eric Burms legde het fundament voor Verzekeringen Burms met een persoonlijke aanpak en aandacht voor de noden en verwachtingen van de klanten. Bij de grootbanken en verzekeringsmaatschappijen bent u een nummer, bij Verzekeringen Burms krijgt u altijd een antwoord dat u verder helpt. De perfecte combinatie van kennis, ervaring en een persoonlijke aanpak.

Bij Eric Burms kan iedereen langskomen met zijn vragen en antwoorden krijgen, zoon Dimitri zet deze traditie verder en brengt tegelijkertijd vernieuwing en een frisse kijk. Hij geeft klanten een uitmuntende service en zorgt voor nieuwe marketing, aangepast aan het mobiele tijdperk. Ook schadebeheerder Dirk Anthoni, verantwoordelijk voor de schade-opvolging, draagt het persoonlijk contact hoog in het vaandel. Hij kan actief luisteren, heeft een oog voor detail en brengt structuur in de dossiers.

Persoonlijk contact


De rijke ervaring en kennis binnen de familie is geïntegreerd in Burms Verzekeringen en vertaalt zich in perfecte oplossingen voor verzekeringen, beleggen en beleggingsproducten. Ons team bouwt elke dag verder op deze traditie en werkt dagdagelijks met een specifieke en persoonlijke aanpak, bij ons bent u in vertrouwen verzekerd. Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen. We tonen u de beste oplossingen op maat voor verzekeringen, beleggen en beleggingsproducten.